Dude Bikes piedalās izstādē “Auto 2021”Ķīpsalā

Dude Bikes piedalās starptautiskajā izstādē “Auto 2021”, kas norisinās 24.-26. septembrī Rīgā, Ķīpsalā. Mūsu šīs sezonas jaunumi ir zviedru premium elektromotocikls Cake, klasiskie motocikli no itāļu vēsturiskā zīmola F.B. Mondial un moto stilistikā ieturētais elektro velosipēds SUPER73 no Kalifornijas. Tā pat parādīsim arī aktuālos modeļus no labi pazīstamā Mash motociklu klāsta.

Auto izstāde 2021 Ķīpsalā

Izstādē varēsiet aplūkot un salīdzināt jau leģendāro Cake Kalk& elektro motociklu, kas ir radīts gan piedzīvojumiem dabā, gan ikdienas vajadzībām pilsētā, kā arī tas ir sertificēts braukšanai pa koplietošanas ceļiem ar ātrumu 90+ km/h. Otrs elektro jaunums ir Amerikas stila ikona SUPER73, kas būs pārstāvēti ar Z sērijas elektro velosipēdiem – gan sākuma līmeņa ZG, gan jauno ZX.

Cake Kalk&

Šogad Latvijas tirgū ienāca un strauju izaugsmi pieredzēja arī itāļu zīmola F.B. Mondial motocikli, kas pamatā pārstāvēti 125 cm3 klasē – iespēja izbaudīt motociklu ar B kategorijas tiesībām. Izstādē būs aplūkojami 2021. gada modeļi – ielas stila F.B Mondial HPS 125cc un supermoto F.B Mondial SMX Motard 125cc.

F.B Mondial SMX Motard 125cc

Tā pat Dude Bikes jau sesto gadu turpina veiksmīgi izplatīt Mash motociklus, kas ir atraduši savu auditoriju un nostiprinājušies starp Top 10 pirktākajiem jaunajiem motocikliem Latvijā. Mash motociklu popularitāti nodrošina to klasiskais dizains, tehniskā vienkāršība un pievilcīgā cena. Šogad izstādē varēsiet aplūkot Mash Two Fifty 250cc klasiskā stila motociklu, kā arī moto iesācējam – Mash Fifty 50cc Yellow Gold.

Mash Fifty 50cc Yellow Gold
Izstādes laikā būs pieejamas moto sezonas izskaņas atlaides.

Par Dude Bikes
Dude Bikes - veikals pilsētas motociklistiem kopš 2015. gada. Dude Bikes moto veikals piedāvā klasiskos un elektro motociklus, moto ekipējumu, aksesuārus un stila apģērbu no tādiem zīmoliem kā Mash, F.B Mondial, CAKE, SUPER73, Bell Helmets, Fuel Motorcycles, Deus Ex Machina, Holyfreedom, By City un citiem. Dude Bikes ir oficiālais Mash, F.B Mondial un Cake izplatītājs Baltijas valstīs.